во , ,

Кога ќе влезе клиент, не гледај во таванот, туку ќе го погледнеш директно во очи…

Влав оптичар го учи својот син како да го превземе бизнисот:

– Кога ќе влезе клиент, не гледај во таванот, туку ќе го погледнеш директно во очи.


Кога ќе те праша за цена за очилата, прво ќе му кажеш 1000.

Ако не трепне, намали му на 499…

Ако пак не трепне, кажи му 100 денари.

Ако и по тоа не трепка, му викаш без ДДВ.

Кога ќе ти извади пари да ти плати, ќе му кажеш:

– Стаклата не се вклучена во цената.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Урнебесни фотографии од луѓе кои едноставно немаат среќа во животот

14 Катастрофални „Направи сам“ проекти од луѓе без талент