во ,

Колумбо гу е открија Америку само затој што е бија НЕОЖЕНЕТ!

Да е имаја жену било би овакој:

– А зашто мораш да идеш бш ти?

– А зашто не пратив некога другога?

– Што без тебе нели може?

– Ти луд си или глуп?

– Нели видиш дека те искористуев?

– Што криеш?

– А што, само мушки ли ќе идете… Ја брее?

– Ма немој?

– Све си ти испланираја знам ја… Ти одамна си се договорија сс тија курве Индијанке!

– А зашто не можу и ја да иду ако си ти шеф? Мене никад не ме водиш нигде!

– Каква бе округла Земља? Бреее све би измислија само да не си дома!

– Ако отидеш ја одма се враќам куде маму!

– Не можеш да идеш и готово!

– Ништо нема да се деси ако свет остане и даље раман како плоча.

– Чуеш ли бе, немој да ми се облачаш затој што НЕ ИДЕШ НИГДЕ!

Навалица Продавница

Што мислиш?

25 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Чудни фотографии од јавниот превоз ширум светот

ХИТ СНИМКА: На девојка среде забава ѝ испаднала потпетицата, другарката решила да ја спасува ситуацијата