во ,

Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација….

Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација. Извадил од џебот марама и почнал да мафта со неа.

Командантот: Коле! На што помислуваш кога мавтам со марамата? Коле: На разделба.

Командантот: Одлично! Асоцијацијата е разделба…

Миле, а ти на што мислиш?

Миле: На оро. Командантот: Браво! Асоцијацијата е оро…

Блажо, ти на што мислиш кога мавтам со марамата?

Блажо: На секс.

Командантот: Како можеш да помислиш на секс кога ти мавтам со марамата?

Блажо: Јас цело време мислам на секс, мавтал ти со марамата или не!

Што мислиш?

30 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа мажот дома од кладилница и ù вика на жена му…

Тато, ти си многу добар човек…