во

Купил Цветко ново БМВ и го викнал Ставре да го повози малку…

Купил Цветко ново БМВ и го викнал Ставре да го повози малку. Пичи така Цветко по Партизанска 100 на саат и одеднаш за секунда кочи на семафор. Ставре го прашал:

Реклама

– Шо беше ова бе Цветко?

– АБС.

– Ај да те повозам јас малку у моето Југо сега.

Вози Ставре 60 на саат и на семафор едвај застанал.

– Ставре бе, едвај укочи, шо работа ќе беше ова?


– АЗЗ.

– Шо е тоа АЗЗ бе ? – прашува Цветко

– Ако застане, застане.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо и Нацо молери, му го молерисуеле станот на Ферус Мустафов…

Некој човек решил да се жени. Се двоумел меѓу три слични кандидатки…