во ,

КУРС ЗА МАЖИ: Уписите се во тек…

КУРС ЗА МАЖИ:

Уписите се во тек…

1) Семестар…

Супер Попуст -25%!

1. Научи да живееш без мајка ти (2000 часа)
2. Мојата невеста, не е мојата мајка (350 часа)
3. Сфати дека фудбалот е само спорт (500 Часа)
4. Не биди љубоморен на децата (50 часа)
5. Не тропај глупости, жена ти кога има гости (500 часа)
6. Како да го совладаш синдромот на даљинското (550 часа)

+ БОНУС

1. Не мочај околу WC шољата (150 саати+практична работа)
2. Како да преживееш настинка без драми и жалопојки (100 часа)

2) Семестар

1. Како да испеглаш маица и панталони, за помалку од 2 саата ( практича работа)
2. Нафрлање алишта, без губење на штипките (150 часа+практична работа)

3) Семестар

1. Почетнички степен со кујнските апарати ( приказ со дијапозитиви)
– ON——Уклучи….
– OFF—–Исклучи…

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мајка ги истетовирала родендените на своите 7 деца за да не ги заборави: “Имам премногу обврски!”

Трпе се оженил со Трпана, се вселиле во нов стан и почнале да уживаат во медениот месец. И така секоја вечер од станот се слушале…