во ,

Доваѓа турист за прв пут у Куманово и седнуе у такси да се вози у некој хотел….

Реклама

Доваѓа турист за прв пут у Куманово и седнуе у такси да се вози у некој хотел.

Проваѓа покрај стару цркву и много му се засвиѓала, удара га таксисту по рамо за да га праша нешто у вези цркву а овј к’д се исплаши па изгуби контролу над авто па плесне у знак, качи се на тротоар и удри у ограду.

Турист му се извинуе:

-Лелеее много извини, не сам знаја дека толко ќе се исплашите од едно пипање за рамо! Сигурно много има пљачке по ваш град!

– Ма иди бре у триста пи*ке материне! Од памет ме извади! Овј ми е прв д‘н како таксист, до ичера возеше мртвачки кола!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Фотографии кои докажуваат дека природата навистина е способна за се

Што ќе правам таму, кога не знам ни збор кинески?