во ,

Леле колку убав петел! Им се качува ли на кокошките?

Селанец продава петел на пазар.

Доаѓа купувач:


– Леле колку убав петел! Им се качува ли на кокошките?

– Да да, им се качува! И не само на кокошките, и на гуските, патките, козите… Еднаш дури и на кучето му се качи!

– Тогаш зошто го продаваш?

– Од вчера нешто чудно ме гледа…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јави се, ако е за мене, кажи не е тука!

Знаеш ли бе ти колку пари јас платив за тој пит бул?