во ,

Мажите велат: – Жени, не се возбудувајте премногу ако трчаме по вас…

Реклама

Мажите велат:

– Жени, не се возбудувајте премногу ако трчаме по вас… Трчаме и по топката, а на крај сепак ја шутнуваме.

А затоа жените велат:

– Мажи, не се возбудувајте ако ви кажеме дека сме вљубени во вас, се вљубуваме и во едни чевли, па после купуваме уште 10 пара.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Одат два кучиња по улица…

16 Луѓе споделија фотографии кои им го поделија животот на „пред“ и „после“