во , ,

Мажот ѝ се жали на својата жена…

Реклама

Мажот ѝ се жали на својата жена:

– Оној наш син пак земал пари од мојот паричник.

– Од каде знаеш дека не сум била јас? – го прашува жената.

– Затоа што тој остава по нешто. – вели мажот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жена доаѓа дома и на вратата гледа натпис…

Тип влегува во кафеана и доаѓа до барменот…