во ,

Мајката го буди синот да оди на училиште…

Реклама

Мајката го буди синот да оди на училиште.

Тој ѝ одговара:

– Не сакам.

– А зошто?

– Сите деца и наставници ме мразат.

Мајката се налутува и вели:

– Сине, 52 години имаш, оди на училиште, ти си директор!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Преполна плажа, малиот Дарко отпливал доста далеку од брегот…

Отишле мажот и жената на бракоразводна парница…