во ,

Млада жена влегува во слаткарница и прашува…

Реклама

Млада жена влегува во слаткарница и прашува:

– Имате ли некоја торта која е загорена од едната страна?

– Зошто ви треба таква?!

– Сакам мојот маж да поверува дека јас сум ја направила.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува Трпе во автобус и му вели на кондуктерот…

10+ Моќни приказни кои би можеле дури и да направат ерупција од емоции