во ,

Момче и девојка водат љубов и во еден момент момчето забележало слика на еден маж на нејзината маса…

Реклама

Момче и девојка водат љубов и во еден момент момчето забележало слика на еден маж на нејзината маса.

– Дали е ова мажот ти?

– Не! – одговорила таа.

– Љубовник? Не не…

– Брат?

– Ма не.

– Па добро, кој е?

– Јас, пред операцијата со која го сменив полот!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сине како на тестот? Добро тато…

Дедо Господ решил да расфрла убави девојки на Балканот. Изнајмил еден авион и ја започнал акцијата…