во ,

Мртов пијан човек доаѓа дома и влегува во бањата, случајно погледнува во огледалото…

Реклама

Мртов пијан човек доаѓа дома и влегува во бањата, случајно погледнува во огледалото и гледа некоја наказа, пијана, замачкана, со закрвавени очи.

– Јој, колку си грозен. Не можам да те гледам.

Удира со тупаница по огледалото, стаклото се крши и паѓа на подот. Погледнува надолу и вели:

– Извини, брате, не знаев дека носиш очила.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пее мажот во бањата…

Докторе, кашлам и тешко дишам…