во ,

На радио Куманово наградно прашање…

На радио Куманово наградно прашање:

” Како се вика мајка на Исуса “…

Реклама

Јавља се тип:

– Ало…

Да, у програму сте, дали га знаете одговор на прашање…

– Знам, Богородица…

Добро, ама нас ни требе име…

– Име … Зоки

Ама не твое, на мајку…

– Ааа … Љубица !


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пушти ме и ќе ти исполнам желба…

Докторе, к’да ќе може да се…