во ,

Некоја плавуша шетала и стигнала до една река, ама не знаела како да ја премине…

Реклама

Некоја плавуша шетала и стигнала до една река, ама не знаела како да ја премине. Во тој миг здогледала друга плавуша на спротивниот брег и ја прашала:

  • Како да преминам на другата страна? А оваа и’ одговорила:
  • Па, ти си веќе на другата страна.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден човек прашува новинар…

Качуваат Трпе и Трајче огромен шифоњер на десеттиот кат…