во ,

Некој маж, после бурната ноќ со швалерката утрото си одел дома….


Некој маж, после бурната ноќ со швалерката утрото си одел дома.

Целиот мирисал на јакиот парфем од швалерката, па за да се замаскира малце, влегол во една кафана, манал неколку ракии, станал и си пошол дома.

Жена му одма го намирисала и му рекла:

– Пак да не мислиш да ме збуниш, а?! И со 10 парфеми да се намирисаш, пак ќе те сетам дека имаш пиено!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Комшивката отишла кај Трпана на кафе и ја затекнала како готви ручек на електричен шпорет со 3 рингли…

Таткото: Сине оди да ми земиш бурек со сирење!