во ,

Немој синко, не треба, немам јас пари за овие чуда, рекла бабата…

Доаѓа продавач на правосмукалки во домот на една баба за да ѝ продаде еден од неговите апарати.

– Немој синко, не треба, немам јас пари за овие чуда, рекла бабата.


– Не не, јас морам да ви покажам па вие потоа речете ми дека не сакате да купите, вели продавачот.

Го отворил својот ранец и на килимот истурил едно големо купче кравји измет.

– Еве, ако правосмукалката не го исчисти ова до најситната точка, јас лично ќе го изедам сето ова со уста, рекол продавачот.

– Е Бога ми сине, ќе го изедеш. Мене вчера ми ја исклучија струјата, одговорила бабата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Игорче, кој е најголемиот борец за кој си слушнал?

Ставате внатре 100 евра, ви даваме 3 задачи. Ако ги направите, сè е ваше!