во ,

Овој пар ги пресоздава сцените од познатите филмови на истите места каде што се снимени

Што мислиш?

28 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

11 Смешни твитови за легендарната правосмукалка: „Го крева паркетот, комшиите мислат дека има напад“

Кога ќе се паркираш неправилно и ќе го налутиш погрешниот човек