во ,

Одат двајца пензионери кон паркот и едниот вели…

Реклама

Одат двајца пензионери кон паркот и едниот вели:

– Еј, дали зема леб за гулабите?

– Оф, не земав!

– Нема врска, ќе ги јадеме без леб!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа жена на пазар и ѝ вели на бабата…

Седат двајца луѓе во кафана на 14-от кат од една зграда…