во ,

Оди наркоман по улица и шприца со спреј по патот…

Реклама

Оди наркоман по улица и шприца со спреј по патот.
Го прашува комшијата:

– Што правиш?

Наркоманот одговара:

– Шприцам против крокодили.

Комшијата му вели:

– Тука нема крокодили?!

Наркоманот:

– Нема кога јас шприцам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Човек се влече низ пустината и налетува на хотел…

Разговараат пештерски човек и неговата жена…