во , ,

Опасност е моето второ име. Јас сум најдобриот и најавантуристичкиот фоторепортер на светот…


Еден фоторепортер добил задача да го сними шумскиот пожар кој беснеел на блиската планина. Бидејќи сакал да направи добри фотки, тој тргнал кон аеродромот, таму видел мало авионче, се втурнал во него и му рекол на пилотот:

– Бргу, летај над пожарот.

Пилотот се зачудил, но послушал. Кога биле точно над местото каде што бил пожарот бил најразгорен, пилотот прашал:

– А нели е тука малку опасно?

– Опасност е моето второ име. Јас сум најдобриот и најавантуристичкиот фоторепортер на светот.

– Чекајте, чекајте… Сакате да кажете дека вие не сте новиот инструктор по летање?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Влегува човек во полициска станица и на сет глас вели: Вие полицајците се најглупи. ..

Ќе направам се’ што ќе посакаш за 50 евра, но само под еден услов!