во ,

Осуденикот: Лаже друже судија, лаже, да даде Господ да цркне…

Девојка: Еве господине судија, си одам јас по улицата и кога ме зграби тој

Осуденикот: Лаже друже судија, лаже, да даде Господ да цркне…

Реклама

Девојката: Па почна да ме фаќа, да ме допира, оф јас кутрата!

Осуденикот: Лаже, лаже!

Девојката: Па на крајот м и ги раскопча панталоните…

Осуденикот: Лаже, како не и е срам…

Девојката: Па го извади тој неговиот од пола метро…

Осуденикот: Е тоа да, што е така, така е…


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мајсторе сакам да ми сошиеш убави панталони…

Мажот се враќа дома мртов пијан. Одеднаш се зачуло “бум”.