во ,

Отишла девојка во црква да се исповеда…

Реклама

Отишла девојка во црква да се исповеда.

– Оче, спиев со свештеникот од соседната парохија, дали е тоа грев?

– Секако ќерко, ти припаѓаш на оваа парохија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мажот штотуку заврши со читање на книгата „Бидете газда во својот дом“…

Мажот ја носи жена му на прва партија голф во нејзиниот живот…