во ,

Отишол внукот кај баба на село…

Реклама

Отишол внукот кај баба на село. Баба го прашува:

– Сине, да сварам кафе?

– Нема фрка, бабо, подоцна ќе свариме.

По некое време, бабата повторно прашува:

– Сине, да сварам кафе?

– Нема фрка, бабо, подоцна ќе свариме, само опуштено.

А бабата вели:

– Сега ќе сварам кафе за нас, а кога ќе дојде Фрка, нему ќе му свариме посебно!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Фото колажи кои покажуваат како се променил нашиот свет додека трепнете

Одат два кучиња по улица…