во ,

Ох, имав срцев удар, оди викај брза помош!

Полицаец се враќа порано од работа. Влегува дома и слуша чудни звуци од спалната. Влегува во спалната и ја гледа жена му како лежи гола во креветот.

– Што се случува?

– Ох, имав срцев удар, оди викај брза помош!

Полицаецот се стрчува и го среќава малиот син.

– Тато, чичко Цветко се крие во плакарот.

Полицаецот се враќа во спалната соба, го отвора плакарот и внатре го гледа својот сосед.

– Абе Цветко, жена ми умира, а ти играш криенка со син ми

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Секогаш тврдиш дека си подобар психијатар од мене. Ако можеш да убедиш тројца од овие туристи…

Ова е мускат, 3 години стар, созреан во метални буриња…