во ,

Повеќе нема да пиеш!


Синоќа се опијанив и си викам:

– Повеќе нема да пиеш!

Сабајле се будам и си размислувам:

– Па нема мене пијан човек да ми кажува што да правам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Кога ти е роденден?

23 Луѓе кои решиле темелно да ги исчистат старите работи и резултатот е неверојатен