во ,

Подај ми ги наочарите!

Се “Запушил” новиот Колектор у Кавадарци и 10 дена се работе на него и никако да го “Отпушат”, најпосле ги праќаат Мајстор Перо и работникот Ристо.

Перо одма го пронајди дефектот, една шахта се “Запушила” и е п’на со го*на, Флева у неа и му вика на Ристо:

Реклама

Подај ми ги наочарите!

Ристо му ги подава а он “Гњуре” у го*ната, излева и му вика:

Ристе, подај ми 22ка окаст клуч!

Ристо му го подава а Перо пак “Гњуре”, излева и шахтата почнува да се отпушува!

Ристе, гледај и учи оти цел живот ќе подаваш клучеви!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Имате ли падобрани?

22 Винтиџ предмети кои припаѓаат на повеќе од една генерација, но сепак носат радост