во ,

Полициска патрола шета на улица. Гледаат некоја девојка и ја прибираат…

Полициска патрола шета на улица.

Гледаат некоја девојка и ја прибираат:

Реклама

– Со што се занимавате?

– Јас сум манекенка.

– И што правите?

– Се облекувам во убави алишта, излегувам на подиумот и сите ме гледаат! – Јасно. Колега Николоски, пишувај проститутка.

Продолжуваат понатаму, гледаат друга девојка.

Ја прибираат и неа: – Со што се занимавате?

– Јас сум модел.

– И што правите?

– Се соблекувам и уметниците ме цртаат.

– Јасно. Колега Николоски, пиши проститутка.

Продолжуваат понатаму.

Гледаат еден уличен столб стои девојка.

Ја прaшуваатт: – Со што се занимавате?

– Јас сум придружничка.

– И што правиш?

– Излегувам на улица и одам од столб до столб.

– Јасно. Колега Николоски, пиши електричарка.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

24 Слатки миленици кои денеска успеаја да не насмеат

Многу жалам госпоѓо, навистина не беше намерно…