во ,

Пораснал Пинокио и нашол девојка…

Реклама

Пораснал Пинокио и нашол девојка. Малку се забавувале и дошло време да спијат. Се соблекува тој, а наместо онаа работа, квадратна даска. Кога го видела тоа девојката, рекла:

– Ох, па не можеме да водиме љубов со тоа, тоа треба поинаку да изгледа.

Оди Пинокио кај Џепето и му вели:

– Човече, девојката не сака да спие со мене, каков ми направи к****?

– А, па тоа не е проблем, еве ти оваа шмиргла па сам го обликувај како што сакаш.

Го прифати тоа Пинокио и си отиде дома. После десетина дена се среќаваат повторно.

– И како беше со девојката? – прашува Џепето.

– Ах, каква девојка, шмирглата е закон!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува пијан човек во такси и му вели на возачот…

На клавирски концерт, еден посетител го прашува другиот…