во ,

Почитуван Судија, овие хулигани ме нападнаа…

Печалбар се вратил во Македонија и се жали пред судот:

– Почитуван Судија, овие хулигани ме нападнаа и ми го украдоа златниот часовник.

Судијата прашува:

– А Вие зошто не почнавте да викате за помош?

– Како ќе вика кога имам и златни заби?


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мамо, мамо, што е тоа што му виси на коњчето меѓу нозете?

Дајте ми еден килограм кашкавал…