во ,

Прашуваат Американец, Германец и Македонец…

Реклама

Прашуваат Американец:
– Што ќе направиш со парите ако добиеш џекпот?
– Ќе си купам нов автомобил и нова куќа.
– А останатите?
– Останатите ќе ги вложам во бизнис.
Прашуваат Германец:
– Што ќе направиш со парите ако добиеш џекпот?
– Ќе си купам јахта и вила.
– А останатите?
– Останатите ќе ги ставам во некоја банка и ќе добивам камата.
Прашуваат Македонец:
– Што ќе направиш со парите ако добиеш џекпот?
– Ќе си ја платам вересијата во продавницата, ќе му ги вратам парите на Коста од вториот кат и ќе и ги вратам парите на колешката од работа од која зедов на заем.
– А останатите?
– Тие ќе почекаат.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе го прашува татко му…

Социолог прави истражување…