во ,

Преполн е и баш не ми се турка до апаратот за да ја поништам картата…

Патувам со градски.

Преполн е и баш не ми се турка до апаратот за да ја поништам картата.


Ќе ја замолам жената пред мене да ја поништи.

Како да и се обратам, со ти или со Вие?

На претпоследната станица не слезе. Значи, патува до последна.

Малку подобро ја посматрам и гледам дека носи шише вино. Сигурно оди кај некој маж, би рекла.

Виното е од поскапа категорија. Мажот значи е згоден.

Во мојата населба има двајца згодни мажи – мојот маж и мојот љубовник.

Сигурно не оди кај мојот љубовник, бидејќи јас сега одам кај него. Значи, оди кај мажот ми.

Мојот маж има две љубовници – Тамара и Марина.

Тамара моментално е на годишен.

Па велам: „Марина, те молам, ќе можеш ли да ја поништиш картава?“

Марина: „Ние се познаваме???????!“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се натпреварувале Македонец, Американец и Русин кој подолго ќе може да зачува државна тајна…

Пушти ме, те молам пушти ме, и ќе ти исполнам три желби!