во ,

Продавачот: Баш мора на 64?!

Доаѓа Рамче во трафика и бара лоз кој завршува на 64.

Продавачот: Баш мора на 64?!

Реклама

Рамче: – Мора!

Ги пребарува продавачот сите лозови и наоѓа таков лоз.

После неколку дена Рамче ја добива премијата и се збогатува.

Дошол Рамче кај продавачот и му дава 2000 евра затоа што се потрудил да го најде лозот.

Продавачот: Не треба, само кажи ми како знаеше дека добитната комбинација завршува на бројот 64.

Рамче: – Сонував сон. Прекрасна плажа… По неа трчаат 7 бели коњи и ги јават 7 прекрасни девојки.

Продавачот: Па?

Рамче: – ПА ПОМНОЖИ ….


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Г-дине министре, не можам да го земам вашиот случај за помалку од 500 евра!

Жено изнервирај ме!