во ,

Разговараат двајца хакери…

Реклама

Разговараат двајца хакери:

– Го знаеш оној поглед кога на девојката од очите и се гледа дека сака да легне со тебе…

– Не го знам.

– Ни јас.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Некој човек отишол во продавница да си купи леб…

Седат два Грка во авион, до прозорецот и на средното седиште…