во ,

Разговараат две русокоси, и едната и вели на другата: Ајде со ракета да одиме на сонцето…

Реклама

Разговараат две русокоси, и едната и вели на другата:

– Ајде со ракета да одиме на сонцето.

– Па како да одиме, многу ќе ни биде жешко, ќе изгориме!

– Hello!! Ќе одиме ноќе!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат две жени. Ти уствари колку години имаше…

Полицаец сопира студент и му вика: Лична карта ќе ве молам…