во ,

Разговараат две секретарки…

Реклама

Разговараат две секретарки:

– Каква шега ќе направиш за 1 април? – ја прашува едната секретарка другата.

– Ќе разгласам низ фирмата дека сум бремена, сите шефови ќе бидат во паника.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Чувала една баба сама на село 2000 овци…

Лежи пијаница покрај патот и наидува полицаец…