во ,

Си биле маж и жена и жената не му верувала на мажот воопшто…

Реклама

Си биле маж и жена и жената не му верувала на мажот воопшто…

Жената:

– Каде си?

Мажот:

– Дома, мила.

– Сигурно?

– Секако.

– Ај вклучи го миксерот!

– Ррррррррр!

– Добро, драги.

Следниот ден.

– Каде си?

– Дома, мила.

– Сигурно?

– Секако.

– Вклучи го миксерот!

– Ррррррррр!

– Добро, драги.


Следниот ден жената решила да се врати порано дома без предупредување. Дома бил само синот.

– Каде е татко ти?

– Не знам, мамо. Го зеде миксерот и замина некаде…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кај нас кога ќе се роди дете без рака му ставаме вештачка и станува кошаркар…

18 Фотографии кои покажуваат дека љубовта е единственото нешто што времето не може да го промени