во , ,

Си биле пушач, пијаница и наркоман и умреле и отишле на другиот свет…

Си биле пушач, пијаница и наркоман и умреле и отишле на другиот свет. Пушачот почнал да раскажува:

– Леле другари, умрев во страшни маки! Белите дробиви ми беа каша!

Реклама

Пијаницата рекол:

– И јас умрев во маки! Црниот дроб ми беше за никаде.

А наркоманот се фатил за главата и рекол:

– Лелееее, јака дрога. Веќе и со умрени почнав да разговарам!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Министре, ми умре пациентот!

Не ме јадете!!! Имам семејство, деца…