во ,

Студенстки кревет

Реклама


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден Коментар

  1. ТИПИЧЕН МАКЕДОНСКИ СТАНДАРД! И ПОКРАЈ ТОА, МАКЕДОНСКИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, А ОСОБЕНО МАГИСТРИ, ДОКТОРИ НА НАУКИ, АКАДЕМИЦИ СЕ ДАЛЕКУ ПОПОДГОТВЕНИ ВО НАУЧНИТЕ СИСТЕМИ ОД ЕВРОПСКИТЕ И ДРУГИ…

Газе на денот

Искривена перцепција за реалноста после консумирање на алкохол