во ,

Студент на ветерина полага испит. Професорот имал некоја птица во кафез…

Студент на ветерина полага испит. Професорот имал некоја птица во кафез, која била покриена со чаршав. Го поткрева малце чаршавот колку да и се видат нозете на птицата.

– Колега, која е оваа птица?


– Појма немам!

– Епа жал ми е колега, паднавте, кое е вашето име?

Овој ги поткрева панталоните колку да му се видат малце нозете…

– Е, ај погодете!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Татко ми е полицаец и малку пишува казни за државата, а малку за себе и ние си живееме убаво…

Имам сериозен проблем на работа…