во ,

Судијата: Госпоѓо, што украдовте од продавница?

Судијата:

-Госпоѓо, што украдовте од продавница?


Г-ѓата:

-Една конзерва праски…

Судијата:

-Колку праски имаше во конзервата?

Г-ѓата:

-Шест, г-ин судија…

Судијата:

-Шест дена затвор.

Од позади во судницата довикува мажот:

-Г-не судија, украде и една конзерва грашок…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Работи кои ги импресионираат сите кои пораснале во 90-тите

Колега, кажете ми сè што знаете за првата воена употреба на атомска бомба…