во ,

Таа е супер дете, беше најдобар ученик, најдобар студент…

Две пријателки се среќаваат по неколку години и започнуваат разговор:

– Таа е супер дете, беше најдобар ученик, најдобар студент… Всушност, има многу нешта од кои се откажа, но ги заврши студиите во дозволениот рок и беше една од петте најдобри во генерација. Веднаш се вработи во една приватна, голема компанија. Почна како референт, па успеа да се доближи до шефот…сега е помошник на директорот. Сепак, целата мака и жртвувањето на крајот се исплатеше. А, како се твоите деца?

– Па, и мојата ќерка е швалерка на еден газда на приватна компанија, само јас не знам да го раскажам тоа толку убаво како ти…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Дами кои сакаат да ги изненадуваат своите сопрузи

7 Вицови за да ја завршите работната недела насмеани