во , ,

Така ли се работи бе, ние струја немаме, а вие се расправате наместо да работите!

Двајца електричари ја поправаат струјата качени на бандера и се караат како јатрви. Една постара жена поминува по улицата и им вели:

– Така ли се работи бе, ние струја немаме, а вие се расправате наместо да работите!

Едниот од нив ја погледнува и ѝ вели:

– Госпоѓо, ќе ни ја подадете ли таа жица таму?

Жената оди, им ја подава жицата, а тој му вели на колегата:

– Јас нели ти реков дека тоа е нулата, а?!

Што мислиш?

27 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кажете ми ве молам, од колку милиграми Дијазепам треба да му земам на мажот ми?

50 Идеи како да ги искористите книгите како декорација за разубавување на домот