во ,

Таткото го прашува синот…

Реклама

Таткото го прашува синот:

– Сине, кого повеќе сакаш? Мама или тато.

Синот:

– И двајцата.

Таткото:

– Ако јас одам во Париз, а мама во Америка, каде би отишол ти?

Синот:

– Во Америка.

Таткото:

– Зошто?

Синот:

– Затоа што е подобра земја.

Таткото:

– А ако јас одам во Америка, а мама во Париз, каде би отишол ти?

Синот:

– Во Париз.

Таткото:


– Зошто?

Синот:

– Затоа што сум бил во Америка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

И дадов лажен клуч од куќата на свекрвата и ја посрамотив пред целото семејство

Се собрале другарите за десетгодишнината и се прашуваат каде ќе одат…