во ,

Татко ми е полицаец и малку пишува казни за државата, а малку за себе и ние си живееме убаво…

Реклама

Го прашува учителката малиот Мујо, што работи Мајка му и како живеат.

„Мајка ми е проститутка и добро заработува, така што добро си живееме и имаме сè што ни треба.“

На учителката и паднала малку незгодно, па затоа Суљо го прашала за татко му.

„Што работи татко ти Суљо и како вие живеете?“

„Татко ми е полицаец и малку пишува казни за државата, а малку за себе и ние си живееме убаво и имаме се што ни треба.“

Дошол редот на малиот Хасо, па тој веднаш почнал да и одговара на учителката:

„Татко ми е шофер на камион. И право да ви кажам да не беа мајка му на Мујо и татко му на Суљо, и ние ќе живеевме убаво!“


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Неверојатни докази дека животот на Алјаска е убав, но и суров

Студент на ветерина полага испит. Професорот имал некоја птица во кафез…