во ,

Татко, тато. Нели мачките имаат мачиња?

Реклама

Трпе со малиот Трпе биле во пицерија:

– Татко, тато. Нели мачките имаат мачиња?

– Да.

– А, кучињата имаат кученца?

– Се разбира!

– И патки, имаат патки?”

– Даааа….

– Тато, а пици зошт немаат пицички?”


– Не знам Трпе, прашај го готвачот и остави ме на мира!

Малиот Трпе оди до готвачот и му повторува сè, а готвачот му одговара:

– Оди сега кај татко ти и кажи му дека пиците немаат пицички, зошто ги вадам на време…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден професор по математика и испратил факс на својата жена…

16 Луѓе кои не успеале да предвидат се