во ,

Тргнале жени по повод 8-ми март во Минхен со авион…

Реклама

Тргнале жени по повод 8-ми март во Минхен со авион. Во меѓувреме, влегуваат терористи да ги ограбат и вика еден:

– Ајде сега сите да ги извадите паричниците!

На тоа една баба прашува:

– Зар и јас, синко?

Тој и одговора:

– И ти бабо, и ти!

Потоа им наредува да го извадат сиот накит од себе.

Повторно се јавува бабата и вели:

– Зар и јас, синко?

Тој одговара: И ти, и ти!

Потоа наредува да се соблечат сите за да ги силуваат. Се јавува една девојка и вели:


– Зар и бабата?

А бабата викнала:

– Молчи, рече сите!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Докторе, кашлам и тешко дишам…

Фата го изневерила Мујо, па тој ја прашува…