во ,

Три брачни парови ги прославуваат годишнините од бракот во еден хотел…

Реклама

Три брачни парови ги прославуваат годишнините од бракот во еден хотел.

По вечерата, секој пар оди во својата соба. Утрото на појадокот се сретнуваат мажите, едниот со модрица под окото, друг со скршена рака, а третиот со двете нозе скршени.

Го прашуваат првиот што му се случило, а тој им вели:

– Не прашувајте! Влеговме во собата, почнавме да … завршивме, а јас автоматски извадив 100 евра од џебот и и ги подадов на жената. Толку се налути што посегна по пепелникот и ме удри право во око!

Другиот:

– Слична работа. Дојдовме во собата, ја завршивме работата, механички извадив 100 евра, кога таа ми врати 50. Замавнав со раката да ја удрам, а таа се наведна и јас удрив право во ѕидот!

Третиот:

– Поминав уште полошо. Доаѓаме во собата, почнуваме да… кога среде акција некој чука. Мојата сопруга се исплаши и извика од навика: Леле маж ми! А јас будалата право низ прозорецот…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Македонец оди низ пустина без капка вода во себе…

Цветко го прашува Трпе…