во ,

Трпе и Трпана отишле кај на Трпана мајката на гости. Бабата ги послужила со мезе…

Трпе и Трпана отишле кај на Трпана мајката на гости. Бабата ги послужила со мезе и по некое време му вика на Трпе:

– Трпе, мези!

Супер Попуст -25%!

– Мезам, бабо, мезам!

После некое време бабава пак:

– Трпе, мези!

– Мезам, бабо, мезам.

После минута бабава пак:

– Трпе, мези!

– Мезам, бабо, мезам!

А бабата на тоа му враќа:

– Е не мезиш, јајш!

Што мислиш?

30 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30 Фотографии од овошје и зеленчук што личат на други работи

30 Неверојатно удобни и пријатни колиби од целиот свет