во ,

Утрчуе мужо дома и онака задишен вика и на жена му…

Утрчуе мужо дома и онака задишен вика и на жена му:

– Жено, чу ли?

Реклама

– Што?

– Владата одлучила да дава додатен детски додаток на сите семејства кои имат по пет деца.

– Ама ние имамо само три.

Мужо малку,божем срамежливо,вика и:

– Ќе ми опростеш жено,ама ја малку ти бев неверен едно време и у другото маало имам две вонбрачни деца.

И станува мужо,поаѓа,а жената му вика:

– Дека појде.

– Кидам да си ги земам децата,и како џилит истрче од дома.

Врќа се со две деца и вика на жена му:

– Еве ги моите две,дека се другите три?

– И комшиите чуле за новио закон и дојдеја и си ги земаа нините деца.


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Од овој момент платата ќе ми биде 1000 евра…

Огледалце, огледалце мое, кажи ми на светот најубав кој е?